2010. november 5., péntek

ALLONS -Y


Egyfotó mindjárt az elejéről...












És, hogy valójában az elejéről induljunk... itt a toborzónk: 2007. februárjából.

"Invitáló

Szeretnénk Önnel tudatni – mint ahogy az a Perkátai Hírekben már megjelent - 2007. január 16.-án néhány család francia klubot alakított.

A klub hivatalos neve: Perkáta – Saint Maximin Baráti Kör .

A klub szeretettel várja azokat az embereket és családtagjaikat, akik legalább egyszer fogadtak már testvértelepülésünkről érkező barátokat, szívesen töltenének velünk minden hónapban egy délutánt a saját magunk által kialakított klubhelyiségben, ötletükkel, javaslatukkal vagy véleményükkel segítenének élettel megtölteni a baráti kör gondolatát.

Néhány szó a klub céljairól:

- A klub szeretné összefogni azokat az embereket, akik érdeklődnek Franciaország, a francia emberek, a nemzeti kultúra iránt, valamint találkozási lehetőséget biztosítana a már kapcsolattal rendelkező családoknak.

- Feladatunknak tekintjük a magyar – francia, ezen belül is a Perkáta – St Maximin települések közötti baráti kapcsolatok megismertetését, szélesebb körben történő népszerűsítését, az élet egyes területein adódó lehetőségek megkeresését illetve minél hatékonyabb kihasználását.

- Kulturális rendezvények szervezésével, kiállításokkal, kóstolókkal szeretnénk bemutatni ezt a lassan 20 éve működő testvértelepülési kapcsolatot.

- A baráti kör alkalmanként felajánlaná segítségét az önkormányzatnak, a testvértelepülések kapcsolatának fenntartásához, a programok megszervezéséhez, lebonyolításához .

Ha szeretné megismerni pontosabban a klubot, illetve szeretne csatlakozni hozzánk, szeretettel várjuk tagtoborzó „zsíroskenyér – partynkra”

2007. március 2-án este 6 órakor a Művelődési Házban!

Baráti üdvözlettel : a Baráti Kör nevében Nagy Rita"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése